?

Log in

No account? Create an account

Efter katastrofen i Seriesverige

Tomas Antilas resa

Rating position

Name:
Tomas Antila
Location:
Website:
External Services:
  • alitna@livejournal.com
  • 89012104 ICQ status
  • tomas.antila@gmail.com
  • tomas.antila
Schools:


This is a message for my international readers: Sorry for not writing in english! I wish I would, but it takes way too long for me to write in english, and frankly I'm kinda bad at it. I'm a cartonist from Sweden, please contact me for further information. Also, my DA have a english blog, although I rarely write there.
http://mangakatten.deviantart.com/

Hej Mamma! Välkommen till min blogg!
Den senaste tiden har du gjort enorma framsteg med datorer, så jag gissade att det bara skulle vara en fråga om tid innan du hittade den här. En blogg är en "web log", eller med andra ord internetdagbok. Men bli inte rädd, jag är högst medveten om att alla på hela jorden kan läsa denna dagbok.
I den här skriver jag om allt möjligt. Från vardagshändelser till spontana tankar eller meddelanden som snabbt måste nå ut till många. Jag skriver nästan aldrig något som jag inte känner att jag kan säga till folk ansikte mot ansikte. Så tänk på det. Du behöver inte vara nervös över att du på något sätt gör intrång i mitt privatliv. Allting som jag skriver om här kan du prata med mig om. Det är bara lättare att säga saker med text ibland.

2.1

Rating position

Statistics