?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Orange Road

Previously on Efter katastrofen i Seriesverige:

Photobucket

Jag kommer ihåg den absolut bästa bostaden jag har haft, den på Körsbärsvägen precis bredvid KTH. Förutom att den låg oerhört centralt var den väldigt mysig med en massa trevliga stads och husljud. En av de mer mysiga minnena från Körsbärsvägen var när min kompis Tanja kom förbi för att ta sig en tupplur. Klockan var väl innan tolv och jag låg själv fortfarande och sov. Det är ingen fara, försäkrade Tanja. Du behöver inte gå upp eller så, jag vill bara sova nån timme eftersom jag är så trött.
Det var inget sexuellt med det, det var bara mys.
Tanja brukade komma förbi mig därför att jag bodde nära skolan och hon inte orkade åka hem mellan lektionerna och uppdragen. Ibland kom hon förbi för att bara äta lunch. Det var väldigt trevligt och jag har hela tiden längtat tillbaka till en bostad som ligger nära Tanjas skola.
Tja, nu bor jag ungefär så långt bort från det som man kan komma, jag bor granne med henne.
Tanken har förstås flugit i mitt huvud att jag skulle komma att bo i det här rummet, men jag tänkte mig inte riktigt på det här sättet. Men det är hur som helst ett fantastiskt rumt. Jag förvånas över hur stort det är trots att det egentligen borde vara trångt och mina väggar är härligt orangea. Nu gäller det bara att klura ut vad Flemingsberg är för ställe. Göteborg är Randomstaden, Malmö är City of super flat och Huddinge är Mangakommunen. Det återstår att se.

Nästan bäst med bostaden att jag har två vänner inom gångavstånd, och ytterligare en vän inom en tågstation bort. Jag tänker mig hela tiden att jag ska se dem på tåget, och det gör mig glad.

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
swussian
Oct. 29th, 2010 07:09 pm (UTC)
oj. oj. oj. gud. jag blir så rörd. Så jag glömmer att man skriver versaler, uppenbarligen. Jag minns när jag kom och sov. Det var jättemysigt och PUKACHUER. Jag blir fortfarande glad när jag ser pikachuleksaker på stan eller så. Och laga mat hos dig. Dricka te och äta cookies. Det var tider det!
( 1 comment — Leave a comment )

Latest Month

August 2013
S M T W T F S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Teresa Jones