Tomas Antila (alitna) wrote,
Tomas Antila
alitna

Överaskning

Igår hade jag ett plötsligt tillfälle av lycka. Efter att ha suttit i sju timmar vid tekopparna började jag bli lite trött och kände att jag skulle behöva lite socker för att orka med. Då hände det. En av gästerna.... tekopparna snurrar väldigt snabbt och det ät ganska svårt att hålla koll på folk eftersom den även snurrar runt sin egen axel. Men hon som satt där borta... Kunde det vara? Var det verkligen? För det otränade ögat såg det säkert ut som en Iphone, men jag visste direkt att det var Iphone 4!
Efter åkturens slut småsprang jag inte helt ogenerat fram till henne och fråga, ursäkta är det där möjligtvis en iphone 4? Jodå, det var det. Tjejens kille tog ut den ur skyddsfodralet och jag fick hålla i den. Iphone!!! Det kanske är nyhetens behag, för jag gillar verkligen ursprungsdesignen på iphone, men den nya var verkligen oerhört vacker. Kille som troligtvis ägde den berättade stolt att han inte lyckats återskapa signalstyrkeproblemet som är så känt ut usa. Det hela kändes lite, förlåt, bögigt. Jag tror de blev imponerade att jag lyckats upptäcka en iphone 4 på så långt avstånd, och att nästan alla på gröna lund har en iphone.
Jag äger inte ens en apple-produkt, jag är bara fanboy. Jag har förvisso en gammal ipod mini, men den är trasig och apple vill ha 1000:- för att laga den. Oh well, tillbaka till kneget.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment