Tomas Antila (alitna) wrote,
Tomas Antila
alitna

 • Location:
 • Mood:
 • Music:

Jag är pedofil

Photobucket

Jag har mått seriöst dåligt efter barnporr-dommen. Givetvis på grund av sympati för den åtalade som nu kan glömma att få träffa sin dotter igen, men också av en annan anledning. Jag är numera pedofil.
Jag satt och funderade på min debattartikeln som jag skulle skicka till tidningarna, men resten av kultursverige hann före mig, så jag lade ner det projektet. Men det fanns även en annan anledning till att jag tvekade att skriva en artikel. Jag var så himla rädd att det skulle innebära att jag själv skulle bli anmäld för barnporrinnehav. Jag nämligen fortfarande enormt mycket skulder på grund av mitt kreditkort samt depressionsliknande ångest, jag har inte råd med att böta 25.000:-

Men så här en vecka efter att bloggosfären och nyhetstidningarna fått nyss om det här har en tanke gnagit mig: varför är det ingen som står för att de också är brottslingar? Jag tycker mig mest se kommentarer i stil med "det är beklagligt och censur men JAG har i varje fall ingen barnporr!"
Du som var med i kvällstidningen, du har jättemycket barnporr! Och du som var med i radio, du har också barnporr hemma. Är det ingen som vill stå för sitt intresse? Är alla för rädda för böterna och stigmatiseringen för att våga stå för att de också numera klassas som pedofiler? Och är det ingen som vågar stå upp för alla tusentals fangirls som upptäcker sin sexualitet till späda unga pojkar? För tio år sedan kunde tjejer bara snegla åt pojkarnas vinklade porr, är det ingen som vill försvara den fantasiska egna porr kvinnorna fått? Är det ingen som vågar erkänna att de själva gillar det? Yaoi har gjort enormt mycket för kvinnlig sexualitet, och nu är den utrotningshotad i Sverige.

För om ingen står för det här kommer det inte bli någon skillnad. Lagen är väldigt tydlig, det handlar om att värna om barnen, och det finns ju ändå ingen som känner sig kränkt förutom den dömde. Alla känner någon som gillar det här eller har sett någon bild någon gång. Eller tycker allmänt att det är ett brott mot yttrandefriheten att man inte ska få ha tecknade bilder på datorn. Det är ingen som står upp för att de likt tusentals andra nu jämförs med taffsare, våldtäktsmän, förrövare och blottare. Det är ingen som känner sig kränkt över att deras pastelfärgade fantasivärld numera räknas som övergrepp mot barn. DERAS, inte någon annans.

Jag mår faktiskt dåligt av det här. Jag har hundratals nakenbilder på tecknade figurer under arton år, och jag har under veckan kommit fram till att: jag vill inte skiljas från de här bilderna. Det skulle få mig att må ännu sämre, och min livskvalité skulle försämras. Men jag är ständigt rädd att polisen kommer att komma hem till mig och beslagta min dator och ge mig enormt mycket pengar i böter samt sätta en extremt jobbig stigmatisering på mig som kommer göra det svårare för mig att få jobb.

Jag vill att den här lagen försvinner OMEDELBART! Jag är inte pedofil och vill inte klassas som sådan. Jag är inte ett dugg intresserad av riktiga människor, och i synnerhet inte yngre personer. Verkliga människor lyssnar på mig, kramar mig och får mig att må bra och känna mig trygg, och börjar sedan hata mig och säga elaka saker om mig. Tecknade figurer gör ingenting. Dom varken hatar eller älskar. Dom existerar enbart i min fantasi. Det är det som är det magiska med tecknade figurer. En tecknad figur är inte en verklig människa, det är en symbol. Tecknaren kanske säger: det här är en skolflicka hon är femton år. Men när jag ser figuren tolkar jag symbolen på ett annat sätt. I mitt huvud gör jag om figuren till något jag kan relatera till. Jag ser aldrig åldrar, jag jämför alltid med mig själv. Jag ser det lite som teater; det finns en massa roller och sedan finns det folk som spelar de rollerna. Tecknaren är i regel alltid mycket äldre än den tecknade figuren. Det är tecknaren som spelar den yngre figuren, det är inte på något sätt en verklig ung person. Det är blott en tolkning, en skev verklighet, på sin höjd ganska trovärdig.

Tar det bort faktumet att den tecknade figuren trots allt är femton år? Nej, men vad avgör åldern? Är det kroppen som avgör åldern? Jag tycker det är löjeväckande. För det första ser inte de tecknade ungdomarna ut som riktiga människor, och för det andra finns det ingen mall för hur ungdomar ser ut. Att gå till attack mot bröststorlek är både idiotiskt och kränkande mot kvinnor som har mindre bröst än vad normen anser vara vuxet.

Men jag är verkligen ledsen Asuka, jag kan inte älska dig längre. Jag föll för dig redan när jag var i din ålder, och har älskat dig sen dess. (förutom ett kort Ayanami Rei-uppehåll 2005) Men tyvärr blir jag bara äldre och äldre för var dag som går, medan du fortsätter att vara fjorton år. I min fantasi är du 25 och ständigt sur över att jag inte tar itu med mitt liv. Men lagen säger att du är fjorton och jag inte får ha bilder på dig. Jag kommer ta bort dig, jag önskar bara att jag kunde ta bort dig från mitt egna minne lika lätt. Jag kommer aldrig glömma hur mycket du betydde för mig, och hur mycket jag älskade dig. Jag minns när jag såg "You can (not) advance" i våras. Jag älskade verkligen scenen när man förstod att du likt alla andra också var väldigt, väldigt ensam, och inte ville sova själv. Jag hoppas att du nån dag kan förlåta mig, men jag kunde aldrig vara den du ville att jag skulle vara.
Tags: asuka, loli
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 34 comments